ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Ιστολόγια & Ιστοσελίδες

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Το χάραγμα του Θηρίου στο χέρι σας [Βίντεο]

ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ένα ενσωματωμένο chip που έχει τη δυνατότητα να σας απαλλάξει από τα κλειδιά, ξεκλειδώνοντας αμέσως το τηλέφωνό σας είναι τώρα διαθέσιμο στο IndieGoGo.
Το xNT είναι ένα εμφυτεύσιμο τσιπ NFC που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε τις πόρτες, το τηλέφωνό σας και τον υπολογιστή μόνο με το χέρι σας.
Τα κλειδιά είναι ένα αναγκαίο κακό τον τελευταίο αιώνα, αλλά εάν μπορούσατε να ξεκλειδώσετε το σπίτι σας, το κινητό σας ή τον υπολογιστή μόνο με το χέρι σας; Αυτό είναι το xNT που θα επιτρέπει τη χρήση του η Near Field Communication (NFC).
Παράγεται από την biohacking και NFC. Το xNT είναι η πρώτη παγκοσμίως NFC-συμβατή ραδιοσυχνότητα που μπορεί να εμφυτευθεί μέσα στο σώμα σας.
Μετράει 2 x 12mm η NFC ταυτότητα που βρίσκεται σε μια βιολογικά ανθεκτική γυάλινη κάψουλα και ψάχνει για $ 8.000 χρηματοδότηση στο IndieGoGo για να ξεκινήσει μαζική παραγωγή και να σας κερδίζει. Το πολύ δικό σας xNT φορτώνεται εκ των προτέρων μέσα σε ένα σωλήνα έγχυσης έτοιμο για εμφύτευση.
Το NFC λειτουργεί εκπέμποντας μια χαμηλής ισχύος ραδιοσυχνότητα που μπορεί να αναγνωριστεί από αισθητήρες, οι οποίοι στη συνέχεια μπορεί να προκαλέσουν προγραμματισμένα γεγονότα. Η NFC χρησιμοποιείται σήμερα από κινητές συσκευές για την ένωση Bluetooth, καθώς και τη μεταφορά φωτογραφιών ακόμη και τις πληρωμές.
Μόλις εμφυτευθεί στο χέρι σας, το NFC τσιπ μπορεί να προγραμματιστεί για οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων το άνοιγμα σε κλειδαριές, αρχής γενομένης από το αυτοκίνητό σας, το ξεκλείδωμα του υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας, ή ως μια ψηφιακή επαγγελματική κάρτα με ένα άγγιγμα.
Το τσιπ θα πρέπει να εμφυτευτεί κατευθείαν στο σώμα σας, συνήθως μεταξύ του αντίχειρα και του πρώτου δακτύλου.
Και για άλλη μια φορά θα αναρτήσουμε το γνωστό εδάφιο Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16
“ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.
Διότι αυτά δεν θα γίνουν κάποτε στο μέλλον, αλλά θα γίνουν ΤΩΡΑ! Συνεπώς όταν ένα κείμενο 2000 χρόνων επαληθεύεται είναι ώρα να ξυπνήσουμε.
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: